Sunday, June 08, 2008

Noutati la Airbites

Cu ocazia unui advertorial, am descoperit și eu ceva ce acum ceva timp mi se părea pur și simplu utopic:

Avantajul principal este flexibilitatea: consumatorul poate să aleagă când şi cât plăteşte. Alege câte programe vrea să urmărească şi le plăteşte doar pe acelea; alege cu câţi mega navighează şi îi plăteşte doar pe aceştia; alege cât şi unde vorbeşte la telefon şi plăteşte doar ceea ce a ales. Configurările se pot modifica de la o lună la alta. De exemplu: te duci la mare şi apoi la munte: o luna lipseşti de acasă, nu plăteşti nici telefon, nici cablu, nici internet. Sau eşti în sesiune şi ai mult de lucrat pe internet, îţi măreşti viteză la internet cu câţi mega doreşti. Ai terminat sesiunea: vrei să te uiţi la televizor, îţi alegi pachetul de programe pe care îl doreşti şi scazi viteza la internet. Şi poţi astfel să modifici serviciile în funcţie de nevoile tale.

Serviciul telefonie prin internet este la cel mai mic preţ de pe piaţă şi poţi vorbi de oriunde eşti cu acelaşi tarif pe care îl plătesti când eşti acasă.

Serviciul TV direct pe calculator dă posibilitatea de a vizualiza eminsiunile preferate direct pe calculator fără TV tuner. Poţi alege unul din cele 3 pachete de programe în funcţie de nevoi. Dacă eşti deja abonat ai pachetul Select Free gratuit.

Serviciul de Internet oferă studenţilor 3 luni gratuit pe perioadă vacanţei.

Noul serviciu "Găzduire şi backup" îţi dă posibilitatea de a salvă fişierele importante, de a le accesă de pe propiul mobil, plus că ai 6 giga gratis.

Ce mai, în Iași a apărut alternativa pentru telefonie prin Internet, ipTV televiziune pe calculator și Internet.

1 comments:

evalica said...

tare te mai pricepi tu la publicitate :)