Monday, October 20, 2008

Angajatori de Top

Am o bănuială că deja știai că pe 24-25, în Iași, va avea loc Angajatori de Top.

Azi, când am mers la un curs, la facultate, am primit şi o invitație la seminarul celor de la IBM: era un tip în fața amfiteatrului cu câteva liste în mâna și cu un teanc mare de plicuri. Cică dacă nu cumva m-am înscris la un seminar ținut de IBM... Și uite așa a găsit în acel teanc un plic cu numele meu pe el! Frumoasă mișcare băieți! Am luat invitația, am lăsat un număr de telefon, am să ajung la seminar! ;-)

Totuși, am zis că ar fi cazul sa arunc o privire mai atentă și pe site, să văd ce alternative mai sunt. Dintre cele 16 seminarii și workshop-uri, cel de la Adobe mi-a câștigat un click într-o seară în care timpul nu se arată mărinimos cu mine. De ce? Păi fie și numai pentru că în septembrie, când am participat la RoCHI 2008, am avut ocazia să-l cunosc pe Miti, "evanghelistul de la Adobe România". Nu știu cum de, dar deși am refuzat de fiecare dată să bag Flash în ce lucram eu pentru web, modul lui Miti de a prezenta Adobe RIA Platform m-a determinat să îmi concentrez toată atenția de la acea oră. Dar oricum, să revenim la subiect: intru să văd detalii despre seminarul "Interviu cu cărțile pe masă!" și citesc:

Vino să fii intervievat de unul dintre cei mai non-conformiști ingineri din Adobe care nu numai va pune întrebări, dar îți va spune și de ce le pune, ce caută, cum își structurează strategia de interviu și cum evaluează răspunsurile.

Dar ghici cine este acest inginer non-conformist! Da, e Mihai Pricope și dacă îți faci timp de un "interviu", sâmbătă ai să mă găsești acolo!

0 comments: