Monday, August 01, 2011

A trecut aproape un an de când am venit aici.

A trecut aproape un an de când am venit aici. A trecut atât de repede, de nici nu l-am simțit, și totuși când privesc în urmă îmi dau seama că s-au întâmplat atât de multe. Și când m-a întrebat un prieten cum m-am mai descurcat cu frigul între timp, am răspuns atât de sumar, de mi-am dat seama cât de multe detalii se uită și cât de multe se trec cu vederea:
În Canada e bine! Astă vară, pe vremea asta, credeam că e prea cald în România și eram bucuros că vin aici, la răcoare... că doar nah, e Canada!
Dar surprinzător, vara asta au fost și temperaturi de 38℃, pe care datorită umezelii aerului le simțeai ca 45℃... Dar lasă, că vine iarna acuș, iar -20℃ o să fie ceva la ordinea zilei. Îmi zicea un prieten că în Toronto sunt doar 2 anotimpuri pe an: iarna și construcțiile. :P

La IBM iarăși merge destul de bine: am trecut pe un proiect nou, pe care-l dezvoltăm intern, pentru echipa de la vânzări, și care executat cu stil, anunță că va facilita frumușel intrarea banilor în IBM. Cu ocazia asta am primit și o ofertă de extensie a contractului până în decembrie.
Dar extensia e din partea IBM-ului; acum am actele în prelucrare la Imigrări Canada, și sper să facă treabă bună. :)

1 comments:

Bianca said...

Cum a fost acomodarea? Banuiesc ca nu chiar usoara! Nu ti-e dor de casa?