Tuesday, December 04, 2007

TopTalents 2007

În sfârşit, observ pe "piaţa de resurse umane" o modificare masivă. Am început să învăţ ce să cer de la un potenţial angajator prin proiectul Summer School 2006 realizat de Code 40 împreună cu FII. Atunci am aflat că un angajator care se respectă şi care te respectă pune valoare pe abilităţi, atitudine, talent mai mult decât pe experienţa anterioară.

Aceeaşi atitudine mă bucur să o regăsesc acum şi în programul Top Talents organizat de Catalyst Solutions. Împreuna cu 6 companii partenere, Top Talents România îşi propune să identifice şi să premieze tineri cu rezultate excepţionale şi motivaţie pentru dezvoltare personală şi profesională.

5 domenii, susţinute de 5 parteneri puternici:

  • Banking - BRD-GSG;
  • Consulting - Deloitte;
  • IT - Adobe;
  • Oil & gas - Petrom;
  • Pharma & medical - Pfizer.

Prima etapă are termen data de 15 decembrie, aşa că dacă beneficiile programului vi se par atractive, merită să vă înscrieţi!


4 comments:

Anonymous said...

weird.....aici ai spus ca termenul limita e 15 decembrie si acum pe site e 20....sa insemne asta ca romanul isi pastreaza obiceiurile chiar si cand vine vorba de viitorul lui

Unknown said...

Eu cand m-am inscris, am citit pe site ca termenul este pana pe 15 decembrie... Chiar tin minte ca ma gandeam intr-o zi sa nu uit ca pe 15 e deadline. Ori am gresit eu, ori s-a prelungit. :)

Unknown said...

Tocmai am aflat azi că s-a decis din nou prelungirea perioadei de aplicare în cadrul programului Top Talents România până pe 20 ianuarie.

Unknown said...

Ca să îi citez:
Am sa iti spun o veste: la sugestia mai multor candidati care nu s-au putut inscrie in perioada sarbatorilor, s-a decis prelungirea perioadei de aplicare in cadrul programului Top Talents Romania pana pe 20 ianuarie.

Top Talents Romania (www.toptalents. ro) identifica tineri cu potentialul de a deveni profesionisti de referinta in domniul de care sunt pasionati.

Primii 1000 de candidati selectati vor primi o invitatie de a se testa gratuit folosind instrumentele Cut-e (www.cut-e.com), liderul european in testari pshihometrice online. Rezultatele testului le vei primi si tu pe mail pentru a te ajuta in dezvoltarea ta personala pe viitor.

Mai mult decat atat, vei intra in reteaua "Top Talents Romania", care iti ofera acces la cele mai importante oportunitati de cariera din Romania si unde poti face networking cu tineri profesionisti cu preocupari similare.

Beneficiul cel mai grozav este reprezentat de participarea ta in cadrul scolii de primavara Top Talents Romania in care, timp de 5 zile, cazat la un hotel de 5 stele, alaturi de 19 tineri foarte talentati te vei bucura de training-ul oferit de Human Invest, despre "Leadership situational, aplicat la nivel individual", precum si de interactiunea cu top manageri de la companii precum Adobe, BRD Groupe Societe Generale, Deloitte, Pfizer si Rompetrol ce vor impartasi cu tine tendintele si oportunitatile profesionale din cele mai dinamice industrii ale momentului.

Mi-ar face placere sa ne vedem in aceasta primavara in reteaua celor mai talentati tineri din Romania si te invit si pe tine sa aplici pe www.toptalents.ro.

Apreciez mult daca ai trimite acest mail colegilor si prietenilor tai care ar putea fi interesati de aceasta veste.

Un an excelent si nu uita dead-line-ul de aplicare este: 20 ianuarie 2008.