Friday, February 01, 2008

Servicii Orange

Mda, pe principiul bine ai venit, rău ai ajuns...

Ţin minte că în anul întâi de facultate eram mândru că eram proaspăt client Orange. De atât timp am zis că să rămân fidel serviciilor lor, chiar şi când concurenţa dădea semne că îi întrece lejer...

Ca un om cu timpul planificat în detaliu, m-am hotărât să profit de reîncărcarea online de care pot beneficia prin Web Care. Ce am câştigat din urma acestui serviciu? O mare curiozitate ce tinde a se transforma în frustrare, plus un un mail, trimis prin formularul lor de contact, în care am avut grijă să aleg secţiunea reclamaţii:

Buna ziua,

Mi-am reincarcat online cartela PrePay cu 7 euro, am primit si mailul de la GECAD ePayment, doar ca nu am primit creditul. Cam cat timp dureaza intregistrarea tranzactie, pentru a putea beneficia de creditul platit?

In plus, m-ar mai interesa daca la incarcarea online se beneficiaza de bonus ca la celelalte tipuri de incarcari, pentru ca nu am vazut nimic specificat in aceasta idee.

Multumesc,
O zi buna!

Ce mi-a plăcut mai mult (...NOT!) a fost că deodată, când era vorba de o reclamaţie a fost nevoie să ma reloghez... Apoi, au reuşit să mă surprindă până şi mesajul de "confirmare":

Oare câte 10 zile (lucrătoare) îi va lua cuiva de la serviciul Clienţi să citească un mail şi să dea un telefon?
Oare cât va dura să îmi ajungă şi mie creditul pe care l-am plătit?
Oare ca bonus, nu voi primi bonus?

Aş mai putea continua, dar îmi aştept creditul...


Edit: Da, 20 de minute de la confirmarea plăţii au fost suficiente până la urmă ca să primesc înştiinţările (un SMS pentru valoarea încărcată şi altul pentru bonus, oare era necesar?) şi creditul.

Ştiu că şi o reclamă proastă e tot reclamă, aşa că am preferat să nu pun linkuri... Dar dacă aş fi pus, aş fi folosit din plin VoteLinks... normal, cu rev="vote-against"!

Mi-a mai rămas doar curiozitatea de a afla în cât timp îşi sună clienţii să îi lămurească...

0 comments: