Tuesday, March 18, 2008

Ziua Mondiala a Teatrului, la Iasi

De la Nico aflu că în acest an, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri" Iaşi va oferi publicului ieşean posibilitatea de a viziona gratuit un spectacol.

Astfel, în ziua de 27 martie 2008, ora 18.00, iubitorii de teatru sunt aşteptaţi în Sala Studio "Teofil Vâlcu", unde va avea loc spectacolul Harold şi Maude.

În secțiunea Un actor pe săptămână, de această dată ne este prezentat Dionisie Vitcu, dragul meu vecin, care îi sugera mamei, încă de pe când eram micuț, să mă dea la actorie.

Cine știe cum aș fi evoluat până în ziua de azi dacă aș fi mers pe această cale...

2 comments:

Anonymous said...

Cu adevarat, d-l Vitcu este un actor inegalabil. L-am văzut săptămîna trecută într-un spectacol, Iov şi salubritatea, şi am rămas foarte impresionată de forţa pe care acest actor, la 70 de ani, o are. Să-i dea Dumnezeu sănătate şi roluri cât mai multe. Şi poate că actorii mai tineri din TNI ar trebui să ia nişte notiţe când îl văd pe scenă pe d-l Vitcu. Nu de alta, dar au ce învăţa.

Unknown said...

Așa este; cred că nu degeaba e profesor la Univ. "G. Enescu"! Totuși, mai mult decât un profesor Și un actor, mi se pare un om cu totul deosebit.