Friday, March 07, 2008

Jazz in cartier

În seara aceasta, în Bartenders, se anunță o seară încălzită de jazz. Ca invitați, se anunță Teamsters împreună cu Alex Tomaselli. Eu nu am mai auzit de nici unul dintre aceste nume, dar recunosc: acum ceva timp mă anunțam ca un consumator de jazz. Fie măcar și din acestă cauza, imediat ce m-a anunțat Nico de eveniment, deja m-am uitat în agendă la ce planuri am pe seara asta...

Așteptări? Sper ca evenimentul sa fie mai bine organizat decât afișul... Dar am să încerc să nu mai fiu mofturos, ci să laud iniţiativa!

3 comments:

Anonymous said...

1. E grea agenda ta?:))....M-a amuzat formularea... Mi te si inchipuiam cautand repede agenda... deschizand-o si apoi suparat ca deja aveai ceva planificat.

2. Ai mai fost pana la urma?
If yes...Cum a fost?
If no... sfarsit comentariu:))

Anonymous said...

aaa...Acum am vazut. Ai pus numele meu as a label :)))
That's funny. You made my day.

Unknown said...

Am fost, doar ca a fost cam ciudat: am "rezervat" o masa, ca era ultima nerezervata, si desi noi ajunsesem chiar la fix, am inteles ca ei urmau sa intarzie ca nu ajunsesera pana atunci in Iasi. Am fost acasa, m-am schimbat, am revenit la masa rezervata, am stat 4 oameni pe 3 scaune, ca nu mai erau... am luat si bere (Stella Artois la 330 e mai scumpa decat cea la 500, desi e facuta la noi si... la 500 nu aveau! :|), s-a luat si un Martini care era mai mult apa cu 3 masline, Cuba Libre am inteles ca era OK...

Oricum, all in all, dupa ce am si baut tot ce aveam pe acolo de banii aia, i-am vazut venind, desi ne faceam planuri deja sa plecam... Am asteptat sa-si si acordeze instrumentele, dar am prins numai o melodie, ca am plecat!

Cantau fain, dar am mers la Panoramic... sa bem o bere... :-"

Daca se mai face, sper sa aiba grija la locuri: cum sunt rezervate si cum sunt impartite si... la TIMP!

Cat de tag, da, ca tu ma anuntasei! :) E o noua idee de-a mea. :P