Monday, November 12, 2007

Training pentru Facilitatori

Proaspat intors de la conferinta locala de pregatire organizata de AIESEC Iasi, simt o mare nevoie de reprioritizare a activitatilor pe care mi le planificasem pana acum.

O activitate oarecum complementara celei de trainer in AIESEC mi s-a parut a fi stagiul de formare pentru facilitatori organizat de Consiliul Europei, prin Directia pentru Tineret si Sport.

Consiliul Europei, prin Directia pentru Tineret si Sport, organizeaza stagiul de formare pentru facilitatori implicati in activitati de educatie non-formala. Stagiul se va derula in perioada 1-10 februarie 2008, la Centrul European de Tineret din Budapesta, Ungaria.

Candidatii trebuie:

  • sa aiba varsta intre 18 si 30 de ani;
  • sa fie implicati activ intr-o organizatie sau retea de tineret si sa fie pregatiti sa-si asume, ocazional, responsabilitati in domeniul formarii;
  • sa fie bine informati despre organizatia, institutia sau serviciul incare activeaza si sa poata sa explice celorlalti participanti despre activitatile de training in care au fost implicati;
  • etc.

Data limita pentru inscriere este: 16 noiembrie 2007.

Aveti disponibile si informatii detaliate.

Eu aplic, pentru ca mie mi se pare chiar o oportunitate demna de fructificat!... Cine mai vrea detalii, in limita cunostintelor mele sunt deschis sa va ajut.
Bafta! ;)

0 comments: