Monday, March 03, 2008

Training Day(s)

Încă un week-end din trainingurile Start ME!

De această dată am ținut și eu trainingul de Self Discovery la 4 din cele 8 grupe de elevi împreună cu Ioana și la încă o grupă împreună cu Andreea.

Copii frumoși, inteligenți, care deja au preferat să facă și altceva în afara orelor de la școală într-un început de primăvară. Deși 1 și 2 martie au fost îmbietoare prin vremea de afară, deși sâmbăta și duminica reprezintă pentru mulți dintre colegii lor momente de distracție sau măcar de relaxare, ei au preferat să învețe ceva nou, ceva folositor. Felicitări lor!

Training Day(s)

Într-o pauză între traininguri alături de Ioana, Cătălina, Manuela și Andreea. Păcat că nu am prins-o și pe Anca în poză, dar poate data viitoare! :P

4 comments:

Mili said...

the race is long, but in the end is only with yourself...felicitari, M

Unknown said...

Multumesc Ana! :)

Pitu said...

bai....deci :D i`m sooo fuckin` proud !!! va place si voua, ii incantati si pe plozi...what more could i possibly want? :huge hug: love my trainers

Unknown said...

Pai cum sa nu ne placa?!?

Asa experiente minunate, in care sa poti sa impartasesti din cunostintele tale unor tineri, iar la final de zi sa ii vezi ca sunt entuziasmati si ca poate i-ai facut cu macar un gram mai buni, nu cred ca se gasesc la orice colt de strada!!!

:huuuuge hug: right back atcha! ;-)